Palvelumme nuorisoryhmille

International Pen Friends tarjoaa yhteydenpitokanavan ihmisille kaikkialta maailmasta, jotta heillä olisi mahdollisuus tutustua toisiinsa ja näin oppia entistä paremmin ymmärtämään vieraita kulttuureja. Tiedostamme, että opettajilla ja oppilailla on tärkeä tehtävä kansainvälisen ystävyyden kehittymisessä. Haluamme tarjota tähän tilaisuuden ja siksi olemme kehittäneet erillisen palvelun 10-17 -vuotiaista koostuville oppilas- ja nuorisoryhmille.

Hyötyä & iloa

Jäsentemme joukossa on paljon oppilaita. Monet opettajat liittävät oppilaitaan jäseniksi vuosi toisensa jälkeen. Kirjeenvaihtoharrastuksen ansiosta oppilailla on tilaisuus tutustua erilaisiin harrastuksiin sekä lisätä tietoaan esimerkiksi maantiedosta ja historiasta. Mikä tärkeintä, heillä on erinomainen mahdollisuus kehittää kielitaitoaan, joka on arvokasta kansainvälistyvässä maailmassa. Kielen oppiminen on paljon muutakin kuin vain verbien taivutusmuotojen pänttäämistä ja kielioppikirjojen lukemista. Oppimisen ei tarvitse olla tylsää!

Kirjeenvaihto on mukava tapa parantaa myös kirjoitustaitoa. Perinteisen kirjeenkirjoituksen ohessa IPF:n kautta tarjoutuu myös kanava muihin kommunikaation muotoihin, joita voidaan yhdistää kirjeenvaihtoon tuomaan mielenkiintoisia ulottuvuuksia. Emme kuitenkaan käytä internetiä kirjeystävien valitsemiseen. Näin vältetään mahdolliset ongelmat, joita voi ilmetä otettaessa yhteyttä ihmisiin internetin välityksellä.

Anna oppilaillesi mahdollisuus tutustua vieraisiin maihin ja niiden kulttuureihin sekä muodostaa pitkäaikaisia ystävyyssuhteita välimatkoista huolimatta! Ystävyyden kehittyessä tapaamiset kirjeystävien kanssa ovat mahdollisia, minkä ansiosta kirjeenvaihtoharrastus voi saada jälleen uuden ulottuvuuden.

Kuinka palvelumme toimii

Palvelumme on saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi ja portugaliksi. Jokainen oppilas saa neljän omaan ikäryhmäänsä kuuluvan jäsenen nimen ja osoitteen. 12 kuukauden aikana välitämme ryhmän jokaisen oppilaan osoitteen myös 10 muulle klubimme jäsenelle. Näin oppilailla on erinomainen tilaisuus saada useita kirjeystäviä. Jotta voisimme tarjota tämän mahdollisuuden, oppilaiden kotiosoitteet tulee täyttää liittymislomakkeeseen. Lähetämme osoitteet suoraan opettajalle jaettavaksi oppilaille.

Tarjoamme tämän palvelun oppilaillesi vain 5,00€ / oppilas. Jotta oppilaasi voisivat osallistua ryhmäpalveluumme, jäseneksi liittyviä tulee olla vähintään 10. Voit myös tilata digitaalisen klubilehtemme sekä Vinkkejä kirjeenvaihtoon -kirjasen (englanninkielinen) ryhmäpalvelun yhteydessä.

Holly ja TedOpettajille, jotka liittävät oppilaitaan jäseneksi, annamme 50% alennuksen aikuisten jäsenmaksusta heidän halutessaan liittyä klubiimme.

Löytäkää kirjeenvaihdon kiehtova maailma yhdessä!

***

Mahdollisuus ansaita 100 US-dollaria luokan käyttöön!

Opettajat, jotka ovat liittäneet oppilaitaan jäseneksi viimeisen 12 kuukauden aikana, voivat lähettää artikkelin ja valokuvia julkaistavaksi englanninkieliseen People & Places  -lehteemme.  Julkaistava  materiaali voi olla tarina yhden oppilaan tai koko ryhmän kirjeenvaihtokokemuksista, yleistä tietoa kirjeenvaihtoharrastuksesta, luokkakuva, yms. Jokaisesta julkaistusta jutusta maksamme 100 US-dollaria luokan käyttöön.