Jäsenyydestä

Kuinka palvelumme toimii

Kun liityt International Pen Friendsiin, lähetämme sinulle 4-14 jäsenemme osoitteet. Nimien lukumäärä osoitelistallasi riippuu palvelusta, johon liityt. Saatamme hieman lisätä osoitteiden määrää listallasi tarjotaksemme sinulle tilaisuuden saada ylimääräisiä kirjeystäviä.

12 kuukauden jäsenyytesi aikana osoitteesi annetaan lisäksi 10-14 jäsenelle, joiden nimet eivät ole vastaanottamallasi osoitelistalla. Saatamme antaa osoitetietosi useammallekin jäsenelle. Voit saada kirjeitä maista, joita et valinnut, mikä voi olla mukava yllätys.

Jos et ole tyytyväinen saamiesi kirjeiden lukumäärään, voit pyytää 10 osoitteen lisälistan pientä maksua vastaan.

Jäsenyytesi päättyy automaattisesti 12 kuukauden kuluttua. Voit tietenkin jatkaa kirjeenvaihtoa kirjeystäviesi kanssa niin kauan kuin haluat jäsenyytesi päättymisen jälkeen. Monet ihmiset ovat saaneet kauttamme elinikäisiä ystäviä! Jos haluat uusia kirjeystäviä jäsenyytesi päättymisen jälkeen, voit uusia jäsenyytesi liittymällä klubiimme uudestaan. Jos et haluat osoitetietojasi annettavan muille jäsenille ennen jäsenyytesi päättymistä, ilmoita siitä meille niin pian kuin mahdollista.

Kuinka valitsemme uudet ystäväsi

Valitsemme kirjeystäväsi valitsemiesi maiden ja kielten sekä harrastustesi perusteella — saatavuuden mukaan. Joskus käy niin, että tilaustasi käsiteltäessä kirjeystäviä ei ole saatavilla valitsemistasi maista. Tässä tapauksessa etsimme sinulle ystäviä muista maista. Yritämme myös löytää kirjeystäviä valitsemistasi maista jäsenyytesi voimassaolon aikana ja pyydämme heitä kirjoittamaan suoraan sinulle.

Kirjeystävät, jotka sinulle valitsemme, ovat omasta ikäryhmästäsi. Lapsille valitsemamme kirjeystävät ovat iältään +/- 1 vuotta, nuorisolle +/- 2 vuotta. Palveluista C5 eteenpäin kirjeystävien iät voivat vaihdella enemmän.

Perinteinen kirje on persoonallinen!

Vaikka klubimme on edustettuna internetissä, emme käytä internetiä kirjeystävien valitsemiseen. Tavoitteenamme on säilyttää kirjeen kirjoittamisen taito hengissä ja edistää sen avulla maailmanlaajuista ystävyyttä. Monilla ihmisillä ei ole tietokonetta ja internetiä käytössään. Siksi välitämme vain postiosoitteita. Tällä hetkellä emme sisällytä sähköpostiosoitteita osoitelistoille, mutta saatamme tarjota tämän palvelun tulevaisuudessa. Monet jäsenet kuitenkin vaihtavat sähköpostiosoitteita, ja voit kommunikoida kirjeystäviesi kanssa millä tahansa teille sopivalla tavalla.

***

Huom! Osoitelistan toimittaminen kestää noin neljä viikkoa.