Hyvä ystävä,

Oletko tullut koskaan ajatelleeksi, että paras ystäväsi voisi olla maailman toisella laidalla asuva ihminen, joku, jota et ole koskaan tavannut?

International Pen Friends:llä on yli 300 000 jäsentä 192 maassa, joten voimme tarjota sinulle ystäviä ympäri maailmaa. IPF perustettiin vuonna 1967 ja sen jälkeen joukkoomme on liittynyt yli kaksi miljoonaa ihmistä. Laadukas palvelumme ja maailmanlaajuinen edustajaverkostomme on johtanut siihen, että meidät tunnetaan suurimpana kirjeenvaihtoklubina maailmassa.

Kirjeenvaihto on kivaa!

Kirjeenvaihdon kautta sinulle avautuu tilaisuus päästä kurkistamaan eri maiden ihmisten elämään ja tutustua heidän harrastuksiinsa, ehkä myöhemmin myös tavata heitä ja solmia pitkäaikanen ystävyys.

Vaikka nykyään voi pitää yhteyttä monella tapaa, on mielenkiintoista huomata, että yleisin jäseniltä saamamme palaute on se ilo ja riemu, jota he tuntevat saadessaan kirjeitä ja nähdessään mitä ne pitävät sisällään. Eikö sinustakin olisi mukavaa saada kirjeitä ja tietää, että joku jossakin kaukana on ajatellut juuri sinua?

Etsitpä sitten hyvää ystävää, haluaisit parantaa kielitaitoasi tai kehittää harrastuksiasi, voimme tarjota sinulle monia uusia, jännittäviä ja mielenkiintoisia kontakteja.

Uskomme, että kansainvälisellä kirjeenvaihdolla on oma osansa maailmanlaajuisen yhteisymmärryksen lisäämisessä   —   ei ehkä suuri, mutta tärkeä.

Muuta maailmaasi tänään!

Ystävällisin terveisin,

Virpi
International Pen Friends

Liity!

P.S. Älä unohda kertoa meistä ystävillesi!