International Pen Friendsin klubilehti

Klubilehti

International Pen Friendsin digitaalinen klubilehti People & Places on hauska tapa pysyä yhteydessä kirjeenvaihdon maailmaan. Se sisältää viimeisimmät uutiset klubimme toiminnasta sekä jäsenten kirjoittamia juttuja, mukaanlukien jäsenprofiileja, tarinoita kirjeenvaihdosta, matkakertomuksia, runoja, valokuvia... ja paljon muuta!

Lehdessä on myös kilpailuja ja 200 US-dollarin palkinto parhaasta julkaistusta artikkelista joka numerossa. Klubimme jäsenet ja edustajat voivat lähettää artikkeleita, valokuvia, yms. julkaistavaksi lehdessämme.

Klubilehti julkaistaan englannin kielellä ja se on kaikkien klubimme jäsenten tilattavissa. Voit tilata lehden valitsemalla palvelun DM liittymislomakkeella, jolta löydät myös palvelumaksumme. Kun tilauslomakkeesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet miten pääset lukemaan klubilehteä (muistathan antaa sähköpostiosoitteesi liittymislomakkeella!). Klubilehteä voi lukea tietokoneella, älypuhelimella, iPadilla sekä tablettitietokoneilla ja halutessasi voit myös ladata sen laitteellesi ja/tai tulostaa sen. Klubilehti julkaistaan kerran vuodessa joulukuussa.

(Huomaathan, että klubilehti ei sisällä kirjeystävien osoitteita.)