Taustaa

Inspiraatio

International Pen Friends sai alkunsa Neil O´Donnellin ideoimana Dublinissa, Irlannissa 7. huhtikuuta 1967. Vietettyään lapsuutensa toisen maailmansodan aikana Neil halusi antaa tilaisuuden kaikenikäisille ihmisille, eri maista, saada kirjeystäviä ja edistää maailmanlaajuista rauhaa ja yhteisymmärrystä kirjeenvaihdon kautta.

Huolimatta vaatimattomasta alustaan kenkälaatikossa, IPF on kasvanut maailman suurimmaksi kirjeystäväklubiksi, joka tarjoaa yli kahdelle miljoonalle 8-80 -vuotiaalle kirjeystäviä kuudella eri kielellä.

Jo kauan ennen internetin tuloa saavuttamamme menestys ja sen jatkuminen nykyajan yhteiskunnassa on osoitus motivaatiostamme sekä korkealaatuisesta palvelustamme.

Haasteita

IPF:n on täytynyt selviytyä monista poliittisista ja taloudellisista haasteista hankkiakseen jäseniä eräistä maista. 1980-luvun aikana ja 1990-luvun alussa IPF tarjosi ilmaisen jäsenyyden yli 40000 ihmiselle Itä-Euroopassa, antaen heille tilaisuuden kokea kansainvälisen ystävyyden edut — tilaisuus, josta he muuten eivät olisi päässeet nauttimaan.

IPF rahoittaa toimintansa kokonaan jäsenmaksuilla. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, koska sen tavoite on yhdistää ihmisiä näistä eroavaisuuksista huolimatta.

Irlannista Australiaan

Julie Delbridge ojentaa Neil O´Donnellille kukkia

Neil jatkoi väsymätöntä työtään IPF:n hyväksi 31. tammikuuta 2001 asti, kunnes hän jäi eläkkeelle 68 vuoden iässä. Hänen hartain toiveensa oli IPF:n toiminnan jatkuminen. Niinpä 1. helmikuuta 2001 Julie Delbridge, joka oli toiminut IPF:n Australian koordinaattorina vuodesta 1990, aloitti johtajana ja siirsi IPF:n päätoimiston Australiaan.

Uusia aloitteita

Jatkaakseen IPF:n kasvua ja menestystä Julie ja päätoimiston tiimi sekä edustajat ympäri maailmaa ovat työskennelleet monien uusien aloitteiden parissa. Näihin kuuluvat IPF:n lehden People & Places uudelleenlanseeraus, vinkkejä kirjeenvaihtoon -kirjasen julkaisu ja modernin tietokannan kehitys.

Jotta voisimme tarjota sinulle kirjeystäviä mahdollisimman monesta maasta, meillä on lukuisia edustajia ympäri maailmaa. Heistä suurin osa liittyi IPF:ään aluksi jäseninä ja omien kokemustensa inspiroimina haluavat avustaa IPF:iä sen tavoitteissa.

Haluamme tarjota yhä kasvavalle joukolle ihmisiä tilaisuuden tuoda väriä ja iloa elämäänsä kirjeenvaihtoharrastuksen antamien lukemattomien mahdollisuuksien kautta.

Rikastuta elämääsi tulemalla mukaan kansainväliseen joukkoomme ja tutustumalla maailman monimuotoisuuteen kanssamme. Liity nyt!